Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Directieadviseur Implementatie Veranderagenda

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden .

Plaats/regio: Noord Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Meedenken over de veranderopgave door het ophalen van informatie, uitwerken van onderdelen van de veranderagenda, becommentariƫren en aanvullen van documenten e.d.; Adviseren over de relatie tussen projecten, beheer en onderhoud, over opdrachtgeverschap; Denkkracht mobiliseren binnen het netwerk over genoemde onderwerpen; Bijdragen aan het verkrijgen van draagvlak binnen en buiten de organisatie; Helpen ontwikkelen van sturingsinstrumenten om de veranderopgave uit te voeren (plan-do-check-act).

Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met organisatie verandering(en) en veranderprogramma\'s in een complexe organisatie. Minimaal 3 jaar ervaring met organisaties in de spoorwereld. Minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in organisaties die opereren in een complexe context en/of ervaring in het verwerven en behouden van draagvlak. Aantoonbare ervaring met (bestuurlijke) besluitvorming.

Opmerkingen: Graag reageren voor 29-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)