Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim CEO / Bestuurder bij een maatschappelijke dienstverlener

Verwachte opdrachtduur: Tot eind 2019 voor gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Midden en Oost NL

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een maatschappelijke dienstverlener in het midden en oosten van het land, die totaalconcepten ontwikkelt om iedereen te laten beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren.

Profiel van de opdracht: * De ingezette koers wat betreft de nieuwe organisatiestructuur uitvoeren. Deze moet per 1 januari 2020 zijn geëffectueerd; * Voeren van verkennende gesprekken mbt mogelijke fusie; * Rust en harmonie brengen in alle geledingen van de organisatie.

Profiel van de manager: Van de interim algemeen directeur/bestuurder wordt verwacht dat hij/zij: een afgerond WO opleiding heeft uitgebreide ervaring heeft met verander-, reorganisatie- en fusietrajecten een verbinder en communicator pur sang is het gesprek durft aan te gaan en niet schuwt om slecht-nieuwsgesprekken te voeren commerciele ervaring meebrengt; kansen zien om producten en diensten aan te bieden aan bestaande en nieuwe klanten, kansen in de markt zien en deze verder te ontwikkelen tot commerciële producten

Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een opdracht van circa 32 uur per week initieel tot eind december 2019. Start zo spoedig mogelijk. Uurtarief: € 110 - € 130 (incl reiskosten, ex.btw) afhankelijk van de ervaring. Procedure: Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Uw reactie, voorzien van motivatie en CV (beide in Word), zien wij graag zsm, maar uiterlijk 17/8 tegemoet. Selectiegesprek 19/8/19 en bij eerste gesprek bij opdrachtgever 21/8/19

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)