Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim contract en projectmanager installatie zonnepanelen.

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: westen van het land

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een nutsbedrijf bezig met het plaatsen van een zonnepanelen op groot aantal locaties. Voor de aansturing van de uitvoerende aannemer, vanuit een regie rol, zijn we zoek naar een ervaren senior contract en projectmanager

Profiel van de opdracht: aansturen van de aannemers vanuit een regierol. het project staat onder grote tijdsdruk. Managen en verbeteren van de relatie met de hoofd aannemer in een gevoelig politiek speelveld. verbeteren van de projectplanning, optimaliseren van werk en ketenprocessen. juridische toetsing van het contract. monitoren voortgang. rapportage richting stuurgroep, directie en overige stakeholders. project wordt uitgevoerd samen met een collega projectmanager die verantwoordelijk is voor de realisatie.

Profiel van de manager: ervaren interim contract, project en tender manager op gebied van realisatie van multi disciplinaire technische projecten. Ervaring in de installatie techniek en elektro technische projecten is sterke pré. stevige, diplomatieke en organisatie sensitieve procesmanager met een goed juridische inzicht. acteert op authentieke en verbindend wijze in een complex en politiek speelveld. sterk resultaatgericht. realiseert harde deadlines

Opmerkingen: opdracht start op korte termijn voor 3 dagen per week. mogelijk kan indien gewenst na een aantal weken teruggeschakeld worden naar 2 dagen per week. svp altijd een actueel, nederlandstalig cv aanleveren in word inclusief scherpe tarief indicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)