Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Strategisch adviseur digitale innovatie

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 16-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 16-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Zwolle

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor de ontwikkeling van een gedragen digitaliseringsstrategie zoekt men een externe adviseur die, ondersteund door een kernteam, zorgdraagt voor strategievorming.

Profiel van de opdracht: Vorming van een gedragen digitaliseringsstrategie, waarin thema’s zoals informatiesamenleving en veranderende omgeving, inzet digitalisering voor het realiseren van onze opgaves en de interne organisatie. In workshops bruggen bouwen tussen business strategie en digitalisering. Inhoudelijk formuleren en uitschrijven van de digitaliseringsstrategie. Adviseren over en bedenken van de belangrijkste business capabilities als kader voor de digitaliseringsstrategie. Opzetten werkvormen voor input.

Profiel van de manager: WO/HBO opleiding. >2 jaar ervaring als adviseur strategievorming digitale innovatie en transformatie in de laatste 3 jaar. >2 jaar ervaring als adviseur in een politiek-/bestuurlijke context binnen de overheid in de laatste 3 jaar. Ervaring met adviestrajecten gericht op data-gestuurde organisaties in de laatste 3 jaar. Actuele kennis van digitale technologieën zoals kunstmatige intelligentie, mixed reality, big data en blockchain. Kennis van digitalisering en toepassing binnen lagere overheden.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 augustus 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)