Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Adviseur implementatie en nazorg zaaksysteem

Verwachte opdrachtduur: Stardatum 1-7-2019, einddatum 1-10-2019, optie tot verlenging, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een ervaren adviseur die helpt bij de implementatie en nazorg van het zaaksysteem.

Profiel van de opdracht: Eigenlijk heb je maar één belangrijke opdracht en dat is er voor zorgen dat het zaaksysteem goed draait en gedragen wordt. Daarvoor: Bied je nazorg aan de units van Werk en Inkomen; Pak je restpunten op; Borg je de kwaliteit van afspraken en de inrichting van het zaaksysteem middels overdracht naar beheer; Stem je af met Functioneel Beheer Midoffice; Doe je voorstellen ter verbetering van de huidige inrichting van het zaaksysteem.

Profiel van de manager: HBO/WO- werk- en denkniveau in de richting Informatie- en Procesmanagement / architecturen en functioneel beheer van systemen; Meerjarige ervaring met zaakgericht werken binnen de gemeentelijke overheid; Ruime ervaring met implementatieprojecten; Kennis van en werkervaring met geautomatiseerde processen binnen het domein werk- en inkomen; Kennis van het zaaksysteem Exxellence; Kennis van en ervaring met het functioneel inrichten van zaaksystemen; Communicatieve en schriftelijk uitstekend.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)