Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn voor één van onze Non Profit opdrachtgevers op zoeken naar een: Interim Senior HR Adviseur (Regio Rotterdam en 24 uur)

Verwachte opdrachtduur: tot einde jaar en 3 dagen per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Als interim senior HR Adviseur ga je snel en zelfstandig aan het werk. Na een korte inwerkperiode zul je de zomervakantie zelfstandig “de kar trekken”. Taken die bij je rol horen is het adviseren van de leidinggevenden. Je volgt de ontwik

Profiel van de opdracht: Wat ga je verder doen? · je interpreteert en past de CAO toe en beantwoordt hierover vragen; · je draagt zorg voor het naleven van het ziekteverzuimbeleid en voert verzuimgesprekken; · je bemiddelt en adviseert in conflictsituaties; · je adviseert over formatie en bezetting; · je ondersteunt de teams in het werving- en selectieproces; · je levert een actieve bijdrage aan het verder professionaliseren van de HR-afdeling, in lijn met de ontwikkelingen in

Profiel van de manager: Wie zoeken wij? · je hebt HBO werk- en denkniveau; · je hebt een afgeronde HBO-opleiding Human Resource Management; · je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie; · je beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van HRM en hebt kennis van arbeidsrecht. Kennis van het ambtenarenrecht is een pré; · je bent in staat om zowel projectmatig, zelfstandig als in teamverband te werken.

Opmerkingen: Het project is tot eind van 2019. 3 dagen per week waarbij de zomervakantie niet vrij genomen kan worden. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure, waaronder het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De sluitingsdatum voor deze vacature is donderdag 20 juli a.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)