Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een zakelijke relatie ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Business Controller in de regio Amsterdam.

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden met kans op verlenging.

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Deze zakelijke dienstverlener is met spoed op zoek naar een vervangende Freelance Business Controller, dit omdat ze momenteel de drukste periode van het jaar hebben. Ze specialiseren zich op het financiële vlak en bieden daarbij ook ondersteuning.

Profiel van de opdracht: In de rol als Freelance Business Controller zal je verantwoordelijk zijn voor het vertalen van de strategische doelen (dit doormiddel van KPI’s), analyses uitvoeren, je zal het aanspreek punt zijn binnen de organisatie en voor directie. Tevens zal je verantwoordelijk zijn voor de budgetteringen. In deze functie wordt verwacht dat je je mannetje kan staan en communicatief met de business en collega’s één kan maken.

Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar relevante ervaring als Freelance Business Controller; - Ervaring binnen branche is een pré; - Expert op het gebied van Exact en Excel; - Woonachtig in de omgeving; - Uitstekend in zowel Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)