Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Teamleider WIZ

Verwachte opdrachtduur: 24 uur pw (opbouw in uren bespreekbaar) 3-6 mnd

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm vertrek van de huidige teamleider is men momenteel op zoek naar een Interim Teamleider WIZ. Duur van het project zal afhangen van de werving van een nieuwe vaste medewerker.

Profiel van de opdracht: Je stuurt een team aan van ongeveer 15 medewerkers. Binnen het team valt de gehele financiƫle administratie van het sociale domein van de gemeente (financiering zorg (WMO/Jeugd) en de participatie. Koppelingen met het berichtenverkeer vormt een uitdaging; dit kan, afhankelijk van je ervaring, onderdeel gaan vormen van het project. Je geeft inhoudelijke aansturing aan het team maar niet in detail: je bent overwegend gericht op processen.

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een kandidaat met meerjarige gemeentelijke ervaring. Je hebt eveneens leidinggevende ervaring . Wij zijn op zoek naar een stevige persoonlijkheid zodat je goed op je plek zit binnen deze dynamische afdeling. Je bent bijzonder veel affiniteit met financiƫn.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)