Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim content marketeer

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Je creëert zelf content voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en social media maar hebt ook een coördinerende rol in de samenwerking met verschillende bureaus. Naast het aansturen van de bureaus werk je intensief samen andere afdelingen om relevante content te vinden, te creëren en te optimaliseren. Je denkt mee over hoe je via de content strategie de merkbeleving van onze opdrachtgever kan versterken, de engagement kan verhogen of een bijdrage kan leveren aan sales.

Profiel van de manager: • Je beschikt over minimaal Hbo-werk- en denkniveau • Je hebt ervaring met content marketing en social mediakanalen • Je beheerst de Nederlandse taal en bent bekwaam in Engels. Ben je ook bedreven in één van onderstaande vaardigheden dan is dat mooi meegenomen: • Ervaring met Adobe Photoshop en/of InDesign • Ervaring met social media advertising • Kennis van Google Analytics en SEO

Opmerkingen: Graag Nederlands CV inclusief tarief. Start zo snel mogelijk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)