Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en proactieve Allround Interim Assistent Accountant

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Alkmaar

Profiel van het bedrijf: Het betreft een adviesbureau.

Profiel van de opdracht: Om goed binnen deze rol te passen ben je allround inzetbaar op de gehele financiƫle afdeling en kan je perfect zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren. Je zal o.a. verantwoordelijk zijn voor de bankboekingen, factuurverwerkingen en de gehele crediteuren- en debiteurenadministratie van verschillende klanten. Daarnaast zal je ook de jaarrekeningen opstellen en de belastingaangiftes verzorgen voor diverse klanten.

Profiel van de manager: Eisen - 3 jaar tot 5 jaar werkervaring als Assistent Accountant; - Werkzaam geweest bij administratiekantoor/Accountantskantoor is een must; - Ervaring met Unit4 is een must; - Allround inzetbaar; - Ervaren op het gebied van opstellen jaarrekeningen; - Hands-on; - Woonachtig in de regio.

Opmerkingen: Aanbod - Direct starten van project; - Project van minimaal 3 maanden; - Fulltime invulling; - Informele werksfeer; - Werkzaam binnen klein team; - Zeer dynamische functie. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)