Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze opdrachtgever zoeken we een Interim coachend leidinggevende/teamleider voor één van hun beschermd & begeleid wonen locaties. Doelgroep: kinderen en jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS)

Verwachte opdrachtduur: 28-32 uur per week voor de duur van ongeveer 6 maanden. Aanvang zsm.

Plaats/regio: Zuid-Holland Zuid

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is onder meer actief in de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS) in de regio Zuid-Holland Zuid. Bieden beschermde woonvormen aan.

Profiel van de opdracht: Integraal verantwoordelijk voor de operationele aansturing van team, begroting en budgetten, bedbezetting en bijbehorende professionele bezetting, locatiebeheer en het onderhouden van externe contacten. Je draagt zorg voor zowel het professionele leef- alsook het werkklimaat. Je geeft, met behoud van duidelijkheid, op coachende wijze leiding: je vindt daarin de balans met zakelijk denken.

Profiel van de manager: Je hebt ervaring in de (geestelijke) gezondheidszorg en hebt idealiter ervaring in klinische setting. Durft beslissingen te nemen, kan delegeren en ondersteunen. Legt verbinding tussen hoger management en praktijk van alledag.

Opmerkingen: Selectiegesprekken vinden plaats op 24, 25 en 26 juni. Datum voordracht bij opdrachtgever 27 juni 09.00-10.30. Opdracht vangt zsm aan. Graag zien we je tarief, beschikbaarheid (eventuele vakanties), cv en korte motivatie tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)