Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, ervaren interim controller voor MKB handels bedrijf

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3 tot 4 dagen per week. 1e optie op verlenging na deze periode

Plaats/regio: midden van het land

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een MKB familie bedrijf actief in inkoop, opslag en verpakking van food en non food producten, warehousing, transport en retail activiteiten. 40 medewerkers. pragmatische, ondernemende, commerciële organisatie cultuur met korte lijnen.

Profiel van de opdracht: optimale inrichting van de financiële organisatie en administratie. eigenhandig wegwerken achterstanden. verlate aanlevering half jaar cijfers. opsplitsing van de activiteiten en onderbrengen in 4 tot 6 administraties. sparring partner voor CEO en DGA voor financiële bedrijfsvoering. Samen met uitvoerende medewerkers doorvoeren en borgen van uniforme werkprocessen en procedures voor invoeren gegevens in Exact Online. aanlevering stuurinformatie voor waardebepaling en splitsing van activiteiten

Profiel van de manager: afgeronde HBO opleiding met bedrijfseconomische achtergrond. minimaal 5 jaar relevante werkervaring o.a.binnen ondernemende, commerciele MKB (familie) bedrijven. gedreven, pragmatische analytische zelfstarter die zelf aan en doorpakt. volwaardig adviseur en sparringpartner voor de CEO het MT voor de financiele bedrijfsvoering. procesmatig sterk; borgt doorgevoerde proces en procedure veranderingen in de organisatie. past als mens in familie bedrijf. is doelgericht. tactvol en verbindend.

Opmerkingen: de ideale kandidaat past als mens in ondernemende, resultaatgerichte organisatie cultuur maar biedt ook tegenwicht en advies vanuit je rol als financieel geweten. overtuigt op basis van feiten. stessbestendig, hands on, onafhankelijk en sociaal intelligent. s.v.p. altijd een actueel Nederlands cv meesturen in WORD, inclusief scherpe tariefindicatie. start voor of rond 1 juli. as

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)