Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Hoofd Openbare Werken gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging n.n.b., 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio 't Gooi

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Het hoofd valt rechtstreeks onder de directie en geeft leiding aan twee (interim) teamleiders. De afdeling heeft een omvang van circa 65 fte. Een deel van de medewerkers werkt in de buitendienst.

Profiel van de opdracht: Je geeft op dienende en inspirerende wijze leiding aan de afdeling en haar medewerkers in zowel de binnen- als buitendienst. Je informeert en adviseert de wethouder over (beleids)ontwikkelingen op het terrein van wijkbeheer en service en de betekenis daarvan voor het gemeentelijk beleid. Er ligt voor de afdeling een flinke verbeteropgave. Je geeft richting aan de doorontwikkeling van de afdeling en realiseert concrete verbeteringen in zowel bedrijfsvoering als primair proces.

Profiel van de manager: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als interim manager bij een gemeente. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als interim manager. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar binnen een gemeente. Je hebt aantoonbare werkervaring met de werkgebieden groene buitenruimte, straatreiniging en handhaving. Een afgeronde training en/of cursus op het gebied van management; idem op gebied van beheer openbare ruimte.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 24 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)