Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim manager ziekenhuis.

Verwachte opdrachtduur: > 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Midden/Zuid Nld

Profiel van het bedrijf: Groot ziekenhuis met bovenregionale functie. Org kent resultaat verantwoordelijke eenheden (RVE) structuur met duaal karakter. Bedrijfskundig RVE-manager en een medisch manager rapporteren direct aan RvB.

Profiel van de opdracht: Binnen 1 vd RVE's is een grote Unit (130 fte, 160 mw's) georganiseerd met zowel een klinische als een poliklinische dynamiek. Deze Unit wordt operationeel aangestuurd door 3 Teammanagers en er zijn 30 specialisten (maatschap) en 25 arts assistenten aan verbonden. Ivm diverse organisatorische ontwikkelingen is zsm behoefte aan een ervaren interim Ziekenhuismanager. Thema's opdracht: vanuit duaal management aansturen/ontwikkelen unit en de 3 teammanagers, projectmngt, bieden van rust en richting

Profiel van de manager: Afgeronde, relevante opleiding op minimaal HBO+/academisch niveau aangevuld met ruime interim management ervaring op tactisch/strategisch niveau binnen een ziekenhuis. Ervaring met aansturen van een (middel)groot aandachtsgebied vanuit een duale managementpositie en al vaker gerapporteerd aan het 1e of 2e management echelon. Bedrijfskundig profiel, bekend met financiƫle stromen in ziekenhuis, Uitstekend management kwaliteiten, analytisch, tactvol, verbindend maar ook resultaatgericht.

Opmerkingen: Mooie, stevige opdracht op tactisch/strategisch niveau. Start zsm. Reactie graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid (evt vakantieplannen) en scherp tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)