Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een klant van ons ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Cost Controller in de regio Rotterdam.

Verwachte opdrachtduur: Projectduur van 6 maanden.

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Deze organisatie bevindt zich in de productiebranche en is wereldwijd werkzaam. De meerdere producten die ze fabriceren zijn uniek op de markt. Ze maken de laatste jaren een erg harde groei door.

Profiel van de opdracht: Tijdens deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor verschillende verkoop calculaties, het opstellen van budgetten en het inzichtelijk hebben en onderzoeken van eventuele financiële risico’s binnen de organisatie en projecten. Je houdt de vinger aan de pols van alle kosten en analyses. Je hebt affiniteit met de business en houdt ook de innovaties binnen het bedrijf in de gaten.

Profiel van de manager: - Afgeronde HBO/WO-opleiding; - Minimaal 4 jaar relevante ervaring in soortgelijke functie; - Expert op het gebied van Excel; - Bovengemiddelde beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift; - Je bent in staat om zelfstandig en analytisch te werk te gaan; - Ervaring met tussen- en nacalculaties binnen verschillende projecten.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)