Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider onderhoud vastgoed

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 22-7-2019, einddatum 15-7-2020, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Zwolle

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen de eenheid Bedrijfsvoering zoekt men een projectleider voor enkele vastgoed-onderhoudsprojecten.

Profiel van de opdracht: De projectleider is verantwoordelijk voor het opstellen van uitvragen, en uitvoeren, van meervoudig onderhandse aanbestedingen, inclusief het opstellen van gunningsadviezen alsmede de begeleiding van de uitvoering, inclusief oplevering en overdracht naar de beheerorganisatie. Dit dient plaats te vinden in afstemming met betreffende stakeholders. En communicatie met stakeholders dient te allen tijde goed op orde te zijn.

Profiel van de manager: HBO of WO opleiding Bouwkunde. Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider van projecten met bouwkundige elementen, bij een (grote) overheidsorganisatie (pré!), aannemingsbedrijf, of bouwbedrijf, in de periode 2009-2019. Ervaring als projectleider van projecten met bouwkundige elementen bij minimaal 3 volgens (financiële en organisatorische) planning gerealiseerde projecten in de periode 2014-2019. In bezit van geldig VCA certificaat. Ingeschreven als adviseur vastgoed, conform SERTUM.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (maximaal € 75,00 excl. BTW all-in) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)