Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectcoördinator Leer- en ontwikkelplan 2020

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m, einddatum 1-2-2019, optie tot verlenging, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor Het coördineren, plannen en uitvoeren van het proces voor het Leer- en Ontwikkelplan 2020 (LOP2020) zoekt men een projectcoördinator.

Profiel van de opdracht: Het LOP2020 is een omvangrijk strategisch document waarbij binnen een relatief korte tijd diverse financiële planningen gecombineerd moeten worden met inhoudelijke planningen. Dit vereist veel kennis van de gemeentelijke organisatie, ervaring met aansturen en het voeren van een strakke regie op de werkzaamheden. Het kunnen omgaan met deadlines en stressbestendigheid in combinatie met een grote zorgvuldigheid zijn vereisten.

Profiel van de manager: WO/HBO-opleiding. Ervaring met coördinatie van brede interne gemeentelijke trajecten. Bekend met leren- en ontwikkelen binnen de gemeentelijke context. Vaardig met het opstellen van financiële overzichten en planningen. Goed bekend met het bestuursadviseringsorgaan en heeft een netwerk binnen (cluster) directiestaven. Werkervaring met plannen en coördineren van trainingen, opleidingen en evenementen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)