Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectmanager Stadsontwikkeling

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het trekken van omvangrijke, beleidsgevoelige en zeer complexe ontwikkelingsprojecten of processen in de haalbaarheidsfase, in samenspraak met de omgeving, zoekt men een senior projectmanager.

Profiel van de opdracht: De senior projectmanager draagt onder andere zorg voor de complexe projecten in de stad, waardoor investeringen en nieuwe ontwikkelingen op gang komen. Juist deze werkzaamheden vragen vandaag de dag om competenties als externe oriëntatie, vernieuwende ideeën, communicatie, gericht zijn op samenspraak met inwoners, ondernemers en instellingen. Sensitiviteit voor deze omgeving, voor het bestuur en voor de interne organisatie zijn hierbij cruciaal.

Profiel van de manager: WO-opleiding, bijvoorbeeld Stedenbouw/ Planologie/ Sociale Geografie/ Economie/ Bestuurskunde. Afgeronde opleiding MSRE of MCD. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior projectmanager bij de (semi) overheid op het gebied van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een politiek bestuurlijke omgeving. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met intensieve samenspraaktrajecten (burgerparticipatie).

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)