Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Hoofd Staf. Stevig leider die de stafafdelingen kan leiden in de gewenste richting en tevens het bestuur van de organisatie adviseert en reflecteert op cultuur, leiderschap enz.

Verwachte opdrachtduur: 18 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week.

Plaats/regio: Zuid Nederland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie in beweging.

Profiel van de opdracht: Naast het leiden van de 6 stafafdelingen (span of control 100 mw-ers), aangestuurd door bekwame afdelingshoofden, is het mede richting geven aan de gewenste veranderingen de opdracht. Hiertoe adviseert u tevens de hoofddirectie op strategische, cultuur en leiderschapsthema's.

Profiel van de manager: - HBO/WO-achtergrond in bedrijfskundige richting; - Senior leidinggevende met excellente leiderschapskwaliteiten; - Verbinder die makkelijk overbrugt; - Stevig adviseur die gevraagd en ongevraagd adviseert en reflecteert; - Tot slot hoge mate van politieke sensitiviteit. - Minimaal 15 jaar ervaring als leidinggevende

Opmerkingen: Bij toekenning van de opdracht is kwaliteit leidend maar zal het tarief meewegen in de gunning.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)