Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Senior Businesscontroller

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-7-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 6 x 6 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter tijdelijke vervanging zoekt men binnen de afdeling Controlling een ervaren senior businesscontroller Samenleving en Veiligheid.

Profiel van de opdracht: Je bent de ‘trusted advisor’ van de directeur Samenleving en Veiligheid als het gaat om de sturing en beheersing van dat onderdeel van de organisatie. Je coördineert de planning & controlcyclus binnen Samenleving en Veiligheid en je beoordeelt stukken die namens het cluster ter besluitvorming naar het college gaan. Daarnaast kan je ook worden ingezet voor andere kerntaken van Controlling, zoals het risicomanagement en de bestuurlijke advisering over verbonden partijen.

Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de planning- & controlcyclus van een de lokale overheid in een soortgelijke functie. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met bestuurlijk complexe afwegingsvraagstukken in het kader van de begroting en de financiële strategie van de lokale overheid. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een functie m.b.t. de inrichting en beheersing van het sociaal domein. Aantoonbare ervaring met het werken met businesscases binnen het sociaal domein.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)