Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim FP&A senior controller met ervaring met overheids Financiën.

Verwachte opdrachtduur: Start 28 augustus, 11 maanden, gemiddeld .36 uur week met potentiele verlenging.

Plaats/regio: Den Haag / Utrecht

Profiel van het bedrijf: NON-profit. Het team van de dienst financiën die een belangrijke rol spelen in de efficiënte en effectieve besteding van maatschappelijke geld.

Profiel van de opdracht: Als FP&A controller ondersteun je de budgethouders als het gaat om financiële sturing. Je weet precies wat er speelt binnen de relevante organisatieonderdelen en wat de financiële impact hiervan is. Daarmee ben je het financiële geweten van de budgethouder. De focus ligt op; ondersteunen budgethouders binnen het planning & control proces, financiële informatie & adviezen aan projectleiders, bij besluiten met een financiële impact en beheert beheerst risico's op financieel gebied.

Profiel van de manager: Sterke communicator op HBO/WO niveau, richting bedrijfseconomie. Ongeveer 5-9 jaar ervaring als business of financieel adviseur, sterke ervaring overheidsfinancien en projectcontrol. gepassioneerd over inzetten van Agile en PRINCE2. Sterke stakeholder manager. Iemand die het verschil wil en kan maken binnen de sterk veranderende organisatie van de Nationale politie.

Opmerkingen: 11 maanden opdracht, start 28-8-2019, kans op verlenging, uurtarief circa €90,- per uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)