Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Planoloog.

Verwachte opdrachtduur: minimaal 6 maanden, uren afhankelijk van beschikbaarheid.

Plaats/regio: Zeeland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een kleinere gemeente in Zeeland. Om het vertrek van een medewerker op te vangen, is men momenteel op zoek naar een Planoloog.

Profiel van de opdracht: Als planoloog werk je samen met verschillende projectleiders waarbij je aanspreekpunt bent voor alle planologische procedures. Je bent contactpersoon voor alle in- en externe betrokkenen. Je leidt de projecten vlot door de banen heen en bent goed in staat om tot creatieve oplossingen te komen als dit binnen een project nodig is. De projecten waarbij je betrokken bent zijn bijzonder divers waardoor je een breed scala van je juridisch-planologische kennis kunt inzetten.

Profiel van de manager: Het gaat hier om een organisatie waar kwaliteit van werk wordt gecombineerd met een vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Wij zijn op zoek naar een adviseur met ruime gemeentelijke ervaring. Je kunt goed in oplossingen denken en bent klantgericht en flexibel. Zowel met in- als externe contacten met je sterk.

Opmerkingen: Reacties graag inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)