Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze klant, een netwerkorganisatie bestaande uit 5 mensen zijn we op zoek naar een Interim Manager Bedrijfsvoering.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 2-3 dagen per week

Plaats/regio: delft

Profiel van het bedrijf: een netwerkorganisatie bestaande uit 5 mensen

Profiel van de opdracht: Je vertegenwoordigt de opdrachtgever bij externe partijen over zaken als financieringsarrangementen, (in kind) inbreng en procesmatige afstemming. Periodiek geef je het bestuur tekst en uitleg over de voortgang en de financiële stand van zaken. verantwoordelijk voor de financiën en de jaarrekening. afhandelen van de contracten, offertes en opdrachten, met ondersteuning vanuit de projectsecretaris. Je hebt externe contacten met overheden, brancheverenigingen, kennisinstellingen, externe accountan

Profiel van de manager: Je bent proactief en ondernemend, en houdt van pragmatische oplossingen. Dat moet ook, want je functioneert in een omgeving die snel en ingrijpend kan veranderen. Je beschikt van nature over voldoende gezag en laat je niet gemakkelijk opzij zetten. Je bent duidelijk in je communicatie en strak in de budgetbewaking. Je denkt en werkt op HBO+ niveau, wat je door opleiding of ervaring hebt bereikt. Je bent aantoonbaar financieel onderlegd, bij voorkeur in een projectmatige omgeving. Daarbij he

Opmerkingen: je minimaal twee jaar werkervaring in een setting met meerdere stakeholders die tegenovergestelde belangen kunnen hebben. Enige affiniteiten met de bouw zijn natuurlijk nooit weg, maar belangrijker is dat je in staat bent om je de materie snel eigen te maken. Kennis en ervaring met subsidieregelingen is een pré. Voor deze opdracht geldt een inkooptarief van €75,- inclusief reiskosten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)