Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: interim Adviseur HR. Stevige adviseur en slagvaardig doener voor een ambitieuze ouderenzorgorganisatie in Rotterdam e.o.

Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, gemiddeld 3,5 dagen per week.

Plaats/regio: Rotterdam e.o.

Profiel van het bedrijf: De organisatie wil graag de beste zorgorganisatie in de regio zijn. De beste zorgverlener word je alleen als je ook de beste werkgever bent. Kernwaarden: aandacht, verbinding, prikkels en vakmanschap.

Profiel van de opdracht: Vanwege het vertrek van de huidige adviseur HR zoeken wij een interim HR adviseur die direct de hand aan de ploeg slaat. Praktische vragen kunnen collegiaal worden beantwoord, tijd om ingewerkt te worden is er niet.

Profiel van de manager: Een snelle denker en slagvaardige doener. Maakt gemakkelijk verbinding met medewerkers en management. Sparring partner en adviseur van management en directie dus stevig in de schoenen. Relativeert gemakkelijk, incasseringsvermogen, humor en veel mensenkennis. Overziet de consequenties van adviezen en interventies, weet hoe het management daarvoor te winnen, en vindt het leuk om daarbij de grenzen op te zoeken van wat kan en mag.

Opmerkingen: Je rapporteert aan het hoofd P&O. In het P&O team ben je, samen met de andere P&O adviseurs betrokken bij de ontwikkelingen op het terrein van mens en organisatie. Er wordt ingezet op de kwalitatieve ontwikkeling van thuiszorgmedewerkers, op de ontwikkeling van de organisatiecultuur en het opzetten van een doeltreffend recruitment. Voor alle duidelijkheid: de focus ligt op de business, medewerkersproblematiek, operationeel en tactisch. Management en controlling zijn je counterparts.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)