Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Directeur/Bestuurder Afval en Reinigingsbedrijf

Verwachte opdrachtduur: 6-8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Zuid Nederland

Profiel van het bedrijf: Afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf (omzet 13,5 mio euro, 115 mw-ers) dat voor een aantal gemeenten de afvalinzameling en reinigingstaken verzorgt.

Profiel van de opdracht: De organisatie is in control. Processen zijn lean ingericht en klanttevredenheid is hoog. Het zorgdragen voor de going concern en het handhaven van het huidige verzorgingsniveau is dan ook de opgave. In deze positie rapporteert u aan de RvC en legt u verantwoording af aan de RvC en de AVA.

Profiel van de manager: - WO werk- en denkniveau - Ervaren directeur/bestuurder - Ervaring met het leiden van een hybride organisatie (winstgedreven in een publieke context met gemeenten als opdrachtgever en aandeelhouder) - Hoge politieke sensitiviteit - Ruime kennis en ervaring van operations management. Kennis van afvalinzameling en reiniging is een pre. - Goed financiƫle kennis - Peoplemanager met ruime stijlflexibiliteit - Hands-on, resultaatgericht, hoog energieniveau, daadkrachtig, diplomatiek

Opmerkingen: Wat betreft de honorering is kennis en ervaring leidend maar zal de hoogte van het tarief meewegen in de gunning. Maximale tarief euro 100 all in.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)