Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Functioneel Ontwerper / Business Analist

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 40 uur per week

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Voor diverse opdrachten op het scheidingsvlak van business en ICT zoekt men versterking op het gebied van business en requirements analyse.

Profiel van de opdracht: Analyseren en opstellen van de benodigde requirements analyses. Mede opstellen van business cases. Opstellen van processchema\'s en waar nodig procesbeschijvingen. Opstellen van Use Cases, User Stories. Schrijven van functionele ontwerpen.

Profiel van de manager: HBO opleiding Bedrijfskunde of Informatica of een vergelijkbaar. >10 jaar ervaring in het IT vakgebied (in de periode 2004-2019), waarvan >7 jaar ervaring met informatie- en/of business analyse. Ruime ervaring (in de periode 2014-2019) met het werken bij een overheidsorganisatie in het vakgebied van functioneel ontwerp, informatieanalyse of business analyse. ervaring (in de periode 2014-2019) met voorbereiden en schrijven van aanbestedingsdocumenten voor aanschaf en selectie van ICT-systemen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interim opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)