Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze internationale, projectorganisatie in de offshore zoeken we een Interim Inkoper met ervaring in de industrie.

Verwachte opdrachtduur: 8 tot 10 weken met optie op verlenging. € 70,- plus 19 ct. reiskostenvergoeding.

Plaats/regio: Kop v. Noord-Holland

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Inkoopondersteuning bieden op belangrijk project.In deze rol ben je vanaf het begin van het inkoopproces betrokken. Je inventariseert, analyseert en beoordeelt de bestaande suppliers en zoekt waar nodig naar nieuwe toeleveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van alle materialen voor het project, van mobilisatie van de goederen tot aan de intake en controle van alle project behoeftes zoals gereedschappen, rigging gear en safety equipment. Je borgt alles in het logistieke systeem.

Profiel van de manager: Gedegen, aantoonbare interim ervaring als inkoper. Ervaring in de industrie (voorkeur offshore / oil & gas). Ervaring in een projectomgeving. Bij voorkeur woonachtig in Noord Holland Noord. Je bent fulltime beschikbaar.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)