Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een eind klant zijn wij op zoek naar een Freelance/Interim Senior Business Controller

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 3 maanden met grote kans op verlenging.

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Deze organisatie in de productiesector in regio Rotterdam houdt zich vooral bezig met het produceren van goederen die wereldwijd worden verkocht. Deze A-speler produceert goederen die gebruikt worden voor transport.

Profiel van de opdracht: Tijdens dit project zal je veel bezig zijn met het leidinggeven aan een het team van controllers, het adviseren en ondersteunen van het management ten aanzien van de te behalen doelstellingen en voortgang inclusief verslaglegging. Er zal ook een implementatie project lopen tijdens deze opdracht. Je wordt geacht mee te kunnen helpen/denken met deze SAP-implementatie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken en monitoren van kostprijs en management rapportages en de P&C cyclus.

Profiel van de manager: - Minimaal 7 jaar ervaring als Freelance Business Controller; - Ervaring binnen de branche is een grote pré; - Ervaring met SAP een must; - Ervaring met het aansturen van controllers; - Communicatief erg vaardig.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)