Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Op zoek naar een stevige Interim Projectmanager Implementatie zorgprocessen

Verwachte opdrachtduur: Vermoedelijk tot eind 2020, gemiddeld 2 dagen per week.

Plaats/regio: Zeist

Profiel van het bedrijf: Het betreft een koepelorganisatie met maatschappelijke impact, die de belangen behartigt van alle aangesloten leden.

Profiel van de opdracht: De Projectmanager a.i. is verantwoordelijk voor de implementatie van het plan van aanpak. Hiertoe zal hij een projectplan maken. Het doel is om te komen tot de inrichting van de inkoopprocessen complexe zorg dusdanig dat deze passen en zijn geborgd in de reguliere processen van de zorgkantoren, zodat op deze manier de uitvoering van het plan zelfstandig door de zorgkantoren gedaan kan worden.

Profiel van de manager: Je bent een verbindende en stevige projectmanager met een succesvol trackrecord in politieke en complexe omgevingen. Je hebt een sterk resultaatgerichte en planmatige aanpak waarmee je zorgt dat gestelde doelen gerealiseerd worden. Je weet daarbij verschillende stakeholders mee te nemen en waar nodig te enthousiasmeren en te motiveren. Je bent goed in staat om de juiste balans te vinden tussen standvastig zijn en meebewegen. Ervaring in de gehandicaptenzorg is een must.

Opmerkingen: Het streven is om dinsdag 23/4 gesprekken te voeren en donderdagmorgen de gesprekken bij de opdrachtgever.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)