Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Clustercoördinator Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 20-5-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Eindhoven

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het cluster Werk & Inkomen zoekt men een tijdelijk coördinator als (operationeel) leidinggevende.

Profiel van de opdracht: Operationeel leidinggeven aan de ca. 30 medewerkers op een coachende en ondersteunende wijze. Bijdragen aan ontwikkeling van medewerkers. Verder ontwikkelen van beleid en optimalisatie van werkprocessen.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO-opleiding. Minimaal 10 jaar ervaring als leidinggevende binnen het sociaal domein (werk, inkomen en zorg), opgedaan bij meerdere gemeentelijke organisaties. Inhoudelijke kennis. Uitgebreide ervaring met coachend leidinggeven en aansturen van medewerkers binnen het sociaal domein.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)