Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Met spoed gezocht: Interim Senior Projectleider/Adviseur HR

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2019, duur 8 maanden, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een aantal projecten op HR-vlak zoekt men een ervaren projectleider, adviseur en coach.

Profiel van de opdracht: De rol is drieledig: (resultaatverantwoordelijk) projectmanager, adviseur (directie en teammanagement), coach (HR-team). De projecten zijn: Invoering WNRA, Digitalisering personeelsdossiers, Doorontwikkeling Fysiek en Sociaal Domein, Vernieuwing HR-instrumentarium (o.m. gesprekscyclus) en Deelprojecten invoering Omgevingswet.

Profiel van de manager: WO-opleiding HR of Bedrijfskunde. >15 jaar ervaring in HR, voor >5 gemeenten en in de rollen als projectleider, adviseur en manager HR. Ervaring met projecten op snijvlak HR en organisatieontwikkeling. >5 jaar ervaring als extern adviseur bij gemeenten in de laatste 8 jaar.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 19 april 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)