Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider Wonen en Energietransitie

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een tijdelijk senior adviseur en projectleider op het raakvlak tussen wonen/gebouwde omgeving en de energietransitie.

Profiel van de opdracht: Doorvertalen doelstellingen naar concrete (beleids)maatregelen en afspraken daarover, bijvoorbeeld energiedoelstellingen in prestatie-afspraken met corporaties en met particuliere verhuurders en eigenaar-bewoners. Cruciaal is ook signaleren en adresseren van benodigde randvoorwaarden en belemmeringen op rijksniveau, o.a. via lobby-inbreng. Concreet gaat het over: woningen aardgasvrij maken, realiseren van energiedoelstellingen, formuleren van beleid, signaleren belemmeringen en omgevingswet.

Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding in een relevante studierichting. 5-10 jaar werkervaring op verschillende werkplekken die relevant zijn voor genoemde werkzaamheden. Netwerk actief beschikbaar en inhoudelijk op de hoogte. Omgevingsbewust, stevige persoonlijkheid, adviesvaardig, enthousiast en flexibel.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 27 april 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)