Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim HR Business Partner

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, van mei tot oktober 2019 i.v.m. zwangerschapsverlof.

Plaats/regio: Venlo

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een internationale organisatie/productiebedrijf wat continu in ontwikkeling staat door haar groei.

Profiel van de opdracht: Binnen deze functie kan je prachtige ervaring opdoen binnen een internationale organisatie. Je komt midden in een veranderproces terecht wat je alleen maar rijker kan maken qua werkervaring! Je kan echt je eigen stempel drukken. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor een aantal afdelingen, waarin je zowel medewerker als leidinggevende adviseert, coacht en begeleidt op het gebied van alle HR-facetten. Daarnaast houd je je bezig met het vormgeven van de Employee Experience Journey.

Profiel van de manager: Minimaal afgeronde relevante HBO-opleiding en relevante werkervaring (bij voorkeur in een internationale organisatie). Zeer goede beheersing van de Nederlandse. Duits is een absolute pré. Goede analytische vaardigheden met een goede kennis van het Microsoft office pakket. Bij voorkeur ervaring met AFAS en SAP Successfactors. Het is belangrijk dat je geen traditionele HR-professional bent, maar kunt omgaan met de behoeftes van een snel veranderend productiebedrijf.

Opmerkingen: Je werkt direct samen met 2 ervaren HR Business Partners, een HR Support Medewerker, een Recruiter & een Project Coordinator Learning & Development. Dit gezellige, vrolijke, humorvolle en hardwerkende team wordt aangestuurd door een HR Manager, die je vooral zelf laat nadenken en beslissen. Wij zoeken vooral een goede aanvulling op het team. Binnen deze organisatie zijn ze oprecht geïnteresseerd in elkaar en vinden ze het belangrijk dat er gelachen wordt.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)