Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ervaren Interim debt collector gezocht voor een financiele instelling!

Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden met optie tot verlening.

Plaats/regio: Eindhoven

Profiel van het bedrijf: Een financiele instelling.

Profiel van de opdracht: Als Debt Collector ben je verantwoordelijk voor de betalingsachterstanden in je eigen portefeuille. Aan de hand van een standaard debiteuren-inningstraject leg je contact (telefonisch, email, per brief) met de klant en bespreek & incasseer je de betalingsachterstanden tot 90 dagen. Uiteraard staat klantbehoud voorop en houd je dit als uitgangspunt aan. Zelfstandig kun je passende betalingsregelingen treffen.

Profiel van de manager: Ervaring in Collectors-werkzaamheden Tweetalig -Nederlands en Frans (Pré !) Gevoel en affiniteit met diverse automatiseringssystemen en in staat zijn je dit snel ‘eigen’ te maken. Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband. Bruggenbouwer naar andere afdelingen. Bereid zijn om mee te gaan in veranderingen maar ook de status-quo uit te dagen. Werken met verschillende systemen Fulltime beschikbaar Sociaal en in groepsverband kunnen werken Interactief Zelfredzaam

Opmerkingen: Zeer scherp tarief noodzakelijk in relatie tot niveau van opdracht.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)