Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn op zoek naar een ervaren Interim Productie Manager, ervaring in food productie branche is een must.

Verwachte opdrachtduur: 3 - 5 maanden

Plaats/regio: Noordoostpolder

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een foodproductiebedrijf met dagverse producten.

Profiel van de opdracht: Wegens ziekte van de huidige Productie Manager is deze opdracht vacant. Belangrijk is dat jij als interim professional rust en structuur terugbrengt op de plant, teamleiders aanstuurt en zorgt dat de planningen op orde zijn. Daarnaast ben je sparringspartner van de plant manager. De opdracht is voor 5 dagen per week (fulltime). Complexe aan de rol is dat het een multi client site is, waarbij 1 klant op de dag zelf nog wijzigingen door kan/ mag geven.

Profiel van de manager: Je hebt ervaring in een food productieomgeving, je bent een people manager met een coachende manier van leidinggeven. Je biedt een luisterend oor en zorgt ervoor dat het team weer op de rit komt en doet wat het moet doen.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)