Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Innovatiemanager Meldkamersysteem

Verwachte opdrachtduur: tot eind 2019, 5 dagen per week

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Zorgsector

Profiel van de opdracht: Als innovatiemanager zorg je ervoor dat de implementatie van een nieuw innovatief project binnen de meldkamer succesvol verloopt, vanaf de planning van een implementatieproject tot en met de afronding ervan. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van het ontwerpteam. Jij zorgt ervoor dat iedereen goed en met hetzelfde doel samenwerkt en dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Om het project in goede banen te leiden moet je dus goed kunnen communiceren, delegeren en het overzicht kunnen bewaren

Profiel van de manager: ? Goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten; ? HBO/WO denkniveau; ? Goed analytisch denkvermogen; ? Teamspirit en stressbestendig; ? Voldoende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; ? Je neemt graag initiatief, weet mensen te overtuigen en stelt hoge eisen aan het werk.

Opmerkingen: Naast het coördineren van het project ben je ook eindverantwoordelijk als manager van de Meldkamer met ongeveer 25 medewerkers. Je stuurt in die rol ook de teamleider van de Meldkamer aan. De teamleider is het aanspreekpunt van de klant en de medewerkers. Jij hebt daarin een ondersteunende rol. Daarnaast neem je deel uit van het management team en adviseer je de directie over beleidsmatige en organisatorische aangelegenheden die Multiline betreffen.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)