Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Contractmanager binnen P&O en Facilities

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 10 maanden, 36 uur per week binnen 4 of 5 dagen

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Organisatie ontplooit internationale activiteiten en is hèt gezicht van Nederland. Een van de doelstellingen van deze organisatie is om de beste te worden in Europa, door middel van de kwaliteit van het netwerk en de dienstverlening.

Profiel van de opdracht: wat ga je doen: - Waarborgen contracten die door afdeling procurement afgesloten zijn; - Nauw contacten onderhouden in de lijn; - Onderhouden van contacten op tactisch en strategisch niveau binnen organisatie en leveranciers - Kritisch op het doorontwikkelen

Profiel van de manager: - Kennis van EU aanbestedingen - >3 jaar ervaring in contract management - Meerdere jaren ervaring in omvangrijke meerjarencontracten en aansturen van leveranciers - Organisatiesensitief aangezien de vele stakeholders - Focus op lange termijn en passie voor het bouwen van duurzame relaties.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)