Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Senior Archeoloog

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-3-2019, einddatum 10-9-2019, optie tot verlenging 6 x 6 maanden, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Eindhoven

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een archeoloog die gemeenten en andere overheden adviseert op het gebied van archeologie.

Profiel van de opdracht: Beoordelen van programma’s van eisen, archeologische rapporten, offertes, plannen van aanpak. Opstellen van Programma’s van Eisen. Verrichten van archeologisch bureauonderzoek ten behoeve van archeologische gebiedsbeschrijvingen. Adviseren van gemeenten in het kader van ruimtelijke ordeningsprocessen en vergunning trajecten. Mede ontwikkelen van beleidsplannen en erfgoedkaarten voor gemeenten.

Profiel van de manager: Afgeronde academische opleiding in de Noordwest-Europese archeologie. Aantoonbare meerjarige ervaring en kennis met de archeologie, het landschap en de bodem in de regio. Ervaring met gemeentelijke planprocessen, beleidsvorming- en ontwikkeling op het gebied van archeologie en/of ruimtelijke ordeningsprocessen en ervaring in het omgaan met ambtelijke en bestuurlijke aspecten binnen de overheid.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)