Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Per direct Interim Manager Business Unit Industries bij 'system integrator'. Projecten en dienstverlening met eigen P&L verantwoordelijkheid.

Verwachte opdrachtduur: 6 tot 12 maanden, 5 dagen per week.

Plaats/regio: Nederland Oost/Mid

Profiel van het bedrijf: Projecten en dienstverlening op hoog technologisch- en software niveau door heel Nederland. BU omvat 50 medewerkers. Rapportage rechtstreeks aan CEO van de onderneming.

Profiel van de opdracht: Operationeel verantwoordelijk voor bid/tender processen. Organisatie, planning en realisatie van projecten en onderhoudsopdrachten binnen budget. Ontwikkel strategie en definieer product/marktcombinaties, breng visie en focus aan en vertaal naar operatie.

Profiel van de manager: WO/HBO+ werk en denkniveau bij voorkeur in elektrotechniek met bedrijfseconomische kennis. Ruime ervaring in eindverantwoordelijke positie in herstructureringsomgeving. Hands on mentaliteit. Staat dicht bij de mensen in de operatie. Komt uit installatie, proces- automatiseringsbranche.

Opmerkingen: Per direct beschikbaar. Dagtarief max 800-900 euro.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)