Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht met grote spoed: Internationale Interim HR Consultant voor een prestigieuze projectorganisatie.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week waarvan meer dan de helft in het buitenland

Plaats/regio: R\'dam/Scandinaviƫ

Profiel van het bedrijf: De klant is een internationaal consortium van internationale aannemers uit verschillende landen, belast met de uitvoering van een prestigieus tunnelproject in Scandinaviƫ. Hier wordt een tijdelijk bedrijf voor ingericht waarbinnen ook HR nodig is.

Profiel van de opdracht: Als HR Consultant wordt je belast met de inrichting van de HR organisatie binnen dit (tijdelijke) bedrijf. Je draagt er zorg voor dat er recruitment staat opgelijnd om het project te bemannen. Het gaat om zo\'n 1500 blue collar en 300 white collar medewerkers. Je richt de HR afdeling zo in dat deze conform de lokale wetten functioneert (arbeidscontracten, ontslag e.d.), bent betrokken bij de performance cycle etcetera. Kortom, alles wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van HR.

Profiel van de manager: Je bent een ervaren HR professional met zo\'n tien jaar ervaring, o.a. op het gebied van internationale expat projecten (harde eis), bij voorkeur in de aannemerij, baggeren, off shore e.d. Je begrijpt de dynamiek van de expat wereld en spreekt vloeiend engels (harde eis). Je bent bereid om zo\'n drie dagen per week werkzaam te zijn in Scandinaviƫ. Tarief ongeveer EUR 70,- en nachtvergoedingen.

Opmerkingen: Werkzaamheden in NL vinden plaats vanuit de regio Rotterdam/Utrecht. Indien je niet voldoet aan de bovengenoemde harde eisen, heeft reageren geen zin. De klant heeft zeer veel haast met de invulling dus in het weekend reageren geeft voorrang.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)