Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Adviseur Inkoop Service Desk

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 36 uur per week.

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Als Adviseur Inkoop Service Desk ga je het finance team (27 fte) versterken. In deze functie draag je samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor de inkoop in relatie tot de financiële administratie. Taken en verantwoordelijkheden die onder andere bij je rol horen zijn: • Je ondersteunt, bereidt voor, voert uit en/of adviseert op onderdelen van het bedrijfsvoeringproces van de financiële administratie (met als taakgebied de inkoopondersteuning).

Profiel van de manager: • HBO werk- en denkniveau. Je hebt een inkoop achtergrond en beschikt over een brede blik, hebt uitstekende analytische (inkoop)vaardigheden. • Je hebt relevante werkervaring en bent succesvol. Je kunt werken in teamverband en samenwerken met andere aandachtsgebieden/kennisgebieden en hebt ervaring in meerdere fases van het advies- & inkoopproces. • Je kent het financieel-economische proces binnen de rijksoverheid en je bent op de hoogte van de dynamiek van uitvoeringsorganisaties.

Opmerkingen: De interim-positie start z.s.m., met een inzet van 36 uur per week, en heeft een looptijd van vijf maanden, met een optie tot verlenging.Solliciteer dan voor woensdag 20 februari 2019

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)