Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Global Purchaser (manufacturing)

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, full0-time

Plaats/regio: Omg. R'dam/Den Haag

Profiel van het bedrijf: Onderneming is actief in de ontwikkeling, productie en wereldwijde vermarkting van (gerobotiseerde) installaties.

Profiel van de opdracht: De Head of purchasing heeft een team van 6 Global category managers en 5 Global Purchasers. Je werkt nauw samen met de category managers. Vooral zorg je voor de rimpelloze toelevering aan manufacturing. Je wordt ook betrokken bij het NPD proces. Jouw primaire stakeholders zijn de productiemanagers en R&D. Je krijgt met alle leveranciers, dus ook de meest strategische, te maken. Je bouwt een goede relatie op en faciliteert de inbreng van innovatie en kennis. Je doet audits bij leveranciers.

Profiel van de manager: * Afgeronde HBO opleiding. * Ruime ervaring met inkoop t.b.v. manufacturing * Ervaring met begeleiding van NPD (innovatie) * Ambitieus, harde werker, ondernemend, denkt ‘out of the box’ en kan ‘brutaal veel leveren’. * Zacht op de relatie, hard op de bal. * Goed in stakeholder management, communicatief sterk.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)