Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Programmamanager Archivering

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 4-3-2019, einddatum 9-3-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een te starten programma Archiveren zoekt men een ervaren programmamanager voor zowel opstellen projectopdracht (fase 1) als uitvoering hiervan (fase 2).

Profiel van de opdracht: In ruim 300 applicaties en kilometers analoog archief moeten maatregelen getroffen worden die ervoor zorgen dat wet- en regelgeving op het gebied van de Archiefwet en de AVG juist worden toegepast en geïmplementeerd. Je werkt nauw samen met de Functionaris Gegevensbescherming, de Gemeente Archivaris, de Programmamanager Digitaal en met andere collega's die archiveren en bewaren in hun pakket hebben. Natuurlijk sta je ook in contact met partners en andere verbonden partijen van de gemeente.

Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau (opgedaan door opleiding). Ruime ervaring binnen de overheid (> 15 jaar). Aantoonbare ervaring als eindverantwoordelijke bij minimaal 4 projecten en/of programma\'s in de informatiehuishouding. Ervaring met procesmanagement. Ervaring met het werken met, of voor verbonden partijen. Specifieke kennis van en visie op archiefbeheer en algemene kennis van meerdere vakgebieden, waaronder met name verandermanagement en projectmanagement. Ervaring met leidinggeven.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)