Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Kwartiermaker Nieuwe Woonconcepten

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 24-28 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Er is veel vraag naar woningen, waardoor tempo en wijze van invulling van nieuwbouw worden aangepast.

Profiel van de opdracht: Je vervult een verbindende functie tussen initiatieven en de gemeente, die op zoek gaat naar mogelijke geschikte (tijdelijke) locaties en onderzoek doet naar verschillende type gemengde woonvormen en de bijdrage van de gemeente daaraan. Je verbindt initiatieven (particulier en zakelijk) en de gemeentelijke organisatie. Je zoekt kansen en mogelijkheden voor omzetten van (zorg)vastgoed naar (gemengd) wonen en onderzoekt mogelijke co-financiering met beleggers. Adviseren over inzet woonconcepten.

Profiel van de manager: HBO of academisch niveau. Meer dan 6 jaar ervaring in het domein wonen bij een overheidsorganisatie. In recente opdrachten ervaring met corporaties, beleggers en ontwikkelaars. Ervaring met complexe woningmarkt vragen. Aantoonbaar netwerk in het domein wonen. Goede bestuurlijke sensitiviteit en goede communicatieve vaardigheden

Opmerkingen: Geïnteresseerd in deze aantrekkelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)