Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Locatiemanager Dialysecentrum bij een ziekenhuis

Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Binnen 1 vd ziekenhuisdivisies richt het Dialysecentrum zich op de behandeling van een specifieke, chronische patiƫntenpopulatie. Een groep met een hoog intensieve zorgbehoefte en veelal planbare, frequente, repeterende zorgbehandeling.

Profiel van de opdracht: Er werken 2 verpleegkundige teams (2 dagelijkse shifts) en het centrum is ook op zaterdag geopend. De teams tellen in totaal zo'n 30 fte verpleegkundigen die worden aangestuurd door 2 (parttime werkende) Unithoofden. Mede ivm herschikking van management en aandachtsgebieden icm voorliggende projecten en een doelmatigheidsopgave is per zsm behoefte aan een ervaren Locatiemanager. Thema's: eindverantw voor centrum (30 fte); ontwikkelen/coachen Unithoofden; projectmgnt (LEAN), P-management

Profiel van de manager: Afgeronde, relevante HBO opleiding aangevuld met meerjarige interim lijnmanagement ervaring op tactisch niveau binnen de ziekenhuiszorg. Goede projectmanagement skills en bedrijfskundig perspectief. Beschikt over uitstekende management kwaliteiten in de aansturing, doorontwikkeling en coaching van unithoofden. Je weet oude patronen te doorbreken, spreekt mensen aan op (on)gewenst gedrag en biedt duidelijkheid, structuur en richting. Je creƫert rust en vertrouwen en krijgt mw's mee

Opmerkingen: Aanvulling opdracht: analyseren/oplossen van een aantal bestaande knelpunten (oa ombuigingsopgave vw personeelstekort), doorvoeren structurele verbeteringen, voorbereiden/ondersteunen bij het (in de toekomst) inrichten van een meer procesgeorganiseerde eenheid. Start zsm; reacties graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid (eventuele vakanties..) en scherp tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)