Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Juridisch adviseur ruimtelijke projecten

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 2-3 maanden, optie tot verlenging, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de afdeling juridische dienstverlening zoekt men een juridisch adviseur voor de ruimtelijke projecten.

Profiel van de opdracht: Je wordt actief betrokken bij voorbereiding en uitvoering van uitdagende ruimtelijke projecten. Daarnaast adviseer je over projecten zoals de milieuzone en de uitbreiding van het voetgangersgebied in de stad en de implementatie van de Omgevingswet. Je adviseert projectmanagers over alle voorkomende juridische facetten van een project. Daarbij stuurt je pro-actief, werkt opgavegericht en integraal.

Profiel van de manager: Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht. Met bij voorkeur als afstudeerrichting (master): (ruimtelijk) bestuursrecht. Je hebt in ieder geval 6 jaar relevante en recente werkervaring in een adviesfunctie als jurist. Je hebt een belangrijk deel van die werkervaring ingevuld met het juridisch ondersteunen van projectmanagers bij de voorbereiding en uitvoering van grote en/of complexe projecten in openbare ruimte, infrastructuur en/of vastgoed.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)