Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Marketing & Communicatie Strateeg

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de introductie van een kortingspas op culturele-, sportieve- en jeugdactiviteiten voor bewoners met een kleine portemonnee zoekt men een marketing & communicatiestrateeg.

Profiel van de opdracht: Bij een breder publiek onder aandacht brengen van de stadspas, a.d.h.v. een op te stellen effectieve marketingstrategie. Aanboren van nieuwe doelgroepen (m.n. jongeren tussen 15-30 jaar). De strateeg wordt betrokken bij het onderzoek en gaat aan de slag met de resultaten. Zoeken van aanknoping en samenwerking binnen de gemeentelijke organisatie.

Profiel van de manager: Minimaal over HBO werk- en denkniveau. Ruime ervaring met het opstellen van marketingstrategieën en met het interpreteren van diverse onderzoeken en het gebruiken van output voor strategie. Ervaring met het opzetten van online campagnes en social media strategieën. Ervaring als marketeer bij midden tot grote complexe organisaties en op de hoogte van effectieve marketing-en communicatiemiddelen. Ervaring met de interne én externe profilering van een product of dienst

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)