Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht interim Senior Productontwikkelaar / Projectmanager innovatieprojecten in de energiesector

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, optie op verlenging. min 24 uur

Plaats/regio: oosten van het land

Profiel van het bedrijf: Organisatie actief in de energiesector. Vanwege transportcapaciteitsproblemen actief in projecten en innovaties gericht op het balanceren van vraag en aanbod van energie, inkoop flexibiliteit en sturing in elektriciteitsnet en dmv nieuwe tarieven.

Profiel van de opdracht: Binnen een innovatieprogramma van vraag en aanbod verantwoordelijk voor voorbereiding van pilots voor een nwe tariefstructuur, implementatie van flexdata bij netbeheerder, structuur aanbrengen bij agile-implementatie van flexibiliteit in het bedrijfsvoeringscentrum. mede verantwoordelijk voor implementatie van innovatieve oplossingen met hoge realisatiesnelheid. Goede sturing op realisatie, mogelijke risico's en borgen van betrouwbaarheid van bedrijfsvoering. Monitoren van raakvlakken

Profiel van de manager: afgeronde HBO/WO opleiding, min 10 jr projectmanagementervaring met innovatieprojecten, min. 10 jr ervaring binnen de energiesector, min. 10 jr ervaring met optimalisatie van werkprocessen binnen agile, min. 10 jr ervaring met begeleiden van multidisciplinaire team, sterk in organiseren en plannen, groot verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, communicatief sterk, stevige gesprekspartner, makkelijk kunnen levelen, samenwerkingsgericht, effectieve besluitvorming

Opmerkingen: erv binnen energiewereld en flexibiliteit en energiemarkten is een harde eis, evenals projectleider van innovatieprojecten. cv in Word. Tarief max 90,- all in.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)