Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Logistiek Makelaar

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-4-2019, einddatum 31-3-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 16 uur per week

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Belangrijk doel is het verminderen van de ecologische footprint van bedrijven.

Profiel van de opdracht: Initiƫren, regisseren en begeleiden van projecten met slimme mobilitetsoplossingen in de (logistieke) sector die leiden tot CO2-reductie. in gesprek met verladers en vervoerders streven naar mobiliteitsoplossingen die vanuit maatschappelijk oogpunt leiden tot CO2-reductie en vanuit bedrijfseconomisch oogpunt tot kostenreductie voor de vervoerder en/of verlader.

Profiel van de manager: HBO-opleiding in de logistiek of over minimaal 5 jaar ervaring in een logistieke functie bij een logistiek dienstverlener of verlader. Brede kennis van de logistiek in het algemeen en van de samenstelling van de logistieke keten in het bijzonder. Ruime en recente ervaring met advisering in de logistieke sector. Ervaring hiermee in de regio is een pre. Ervaring met CO2 reductie en slimme mobiliteitsoplossingen.

Opmerkingen: Heb je interesse in deze parttime interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting en/of motivatie alsmede tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)