Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Contractmanager

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week.

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Als contractmanager ga je bezig houden met de contracten die ze rijksbreed afgesloten hebben. Je hebt hierbij goed overzicht van alle contracten die in jouw portefeuille vallen en je bent de vraagbaak voor iedereen binnen de Rijksoverheid die informatie zoekt over de contracten.

Profiel van de manager: • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, zoals NEVI 1 en/of lerende voor NEVI 2, of een gelijkwaardige opleiding. • Tenminste 2 jaar aantoonbare recente ervaring met contractmanagement. • Beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week • Je beschikt over aantoonbare ervaring met het managen van contracten bij de Overheid en hebt goed zicht op de belangen van verschillende opdrachtgevers en leveranciers;

Opmerkingen: De interim-positie start z.s.m., met een inzet van 32 tot 36 uur per week uur per week, en heeft een looptijd van acht maanden, met een optie tot verlenging. Gesprekken vinden plaats op 27 en 28 februari.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)